Kerst kado tips
Image default
Beauty en verzorging

De beste kappersopleiding van het land?

Bij deze goede kappersopleiding Hengelo, word je opgeleid tot professioneel kapper. Met je diploma op zak kan je overal in Nederland terecht als kapper. Vele mensen zijn jou al voor gegaan bij kappersopleiding Hengelo.

Locatie

De kappersopleiding kan je volgens in Deurningen, dit ligt vlakbij Hengelo (ov). Als je eenmaal je papiertje op zak hebt, hoef je niet in Hengelo te blijven om ergens aan het werk te gaan, maar ben je volwaardig kapper en kan je in heel Nederland terecht.   

Technieken

Elke kapper heeft verschillende technieken. Zo leer je deze technieken ook allemaal bij kappersopleiding Hengelo. Verschillende technieken kunnen worden uitgevoerd met verschillende scharen. Zo heb je de normale kappersschaar. Maar ook bijvoorbeeld de schaar die wordt gebruikt om het haar mee uit te dunnen of een schaar die op een snijtechniek wordt gebruikt, zoals je een mes zou gebruiken. Naast verschillende technieken krijg je ook te maken met verschillende haarsoorten en stijlen. Ieder persoon heeft weer een andere manier van knippen nodig. Een persoon met krullen heeft een andere haartextuur dan een persoon met een afro of juist een persoon met glad stijl haar.

Kleuring en ontkleuring

Naar kniptechnieken leer je bij kappersopleiding Hengelo ook alles wat je moet weten over haarkleuring. Je leert hoe je haar kunt ontkleuren en hoe je kleur kan toevoegen. Dit is ook weer bij iedere persoon anders. Je zult te maken krijgen met klanten die nog nooit eerder hun haar hebben geverfd. Dit is het makkelijkst om op te werken. Maar ook zullen er mensen komen die al van allerlei verschillende kleurlagen in hun haar hebben zitten. Hierbij is de uitdaging groter het gewenste resultaat te behalen. Bij kappersopleiding Hengelo vertellen we je niet alleen over de laatste trends, maar ook krijg je kennis en inzicht in de geschiedenis van de haarmode.