Kerst kado tips
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar gespen?

Gespen van goede kwaliteit

Als je zelf graag knutselt en van alles fabriceert, heb je ook regelmatig een gesp of meerdere gespen nodig. Denk bijvoorbeeld aan het zelf maken van tassen. Creatieve mensen hebben dan natuurlijk wel een shop nodig met een uitgebreid assortiment. Dit product is er in allerlei soorten en maten. Een kleine gesp is fijn als je hem alleen maar nodig hebt gezien de functie ervan. Wil je echt een statement maken, dan is het natuurlijk leuker om een groter model aan te schaffen.

Breed aanbod voor modeontwerpers en particulieren

Het is handig wanneer een webshop voor gespen een groot aanbod heeft. In dat geval kunnen zowel bedrijven als particulieren er goed terecht. Bestel je het artikel online, let dan wel op de klantenservice. Online is dat misschien nog wel belangrijker dan in een fysieke winkel. Kies een winkel met veel ervaring en met een klantenservice die voor je klaarstaat. Omdat het assortiment op het gebied van de gesp zo uitgebreid is, kan advies op maat soms een vereiste zijn.

Uit staal of van zamak

Ga je voor een standaard model of kies je een variant die van zamak gegoten is? Veel mensen bestellen ook stalen modellen. De zamak gegoten modellen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Let wel even op de afname. Bij sommige modellen is namelijk een minimum aantal vereist. De modellen die je bij een gespecialiseerde shop koopt zijn over het algemeen niet geschikt voor gebruik in brede broekriemen.

Zamak ideaal voor gesp

Het is niet voor niets dat zamak zoveel gebruikt wordt bij dit product. Veel mensen kennen het niet. De naam is eigenlijk een verzameling van zink, aluminium, magnesium en koper. Zink en aluminium zijn het meeste aanwezig in zamak. Het materiaal is relatief goedkoop en zeer goed te verwerken. Dit komt vooral omdat het al bij een vrij lage temperatuur vloeibaar wordt. Een heel klein nadeel is dat er tijdens het gieten soms hele kleine luchtbelletjes ontstaan. In een aantal gevallen blijven deze zichtbaar. Uiteindelijk is dit dan ook echt een specifieke eigenschap van dit product.