Kerst kado tips
Image default
Vervoer en transport

Cadeautips voor na een verhuizing

Wat geeft u cadeau aan iemand die net verhuisd is? Uw diensten als sjouw, til of klushulp aanbieden kan een mooi cadeau zijn. Is uw bijnaam Stef Stuntpiloot en komt u graag kijken op de housewarming als alles klaar is, dan heeft u een cadeautje nodig. Het uitzoeken van een housewarming cadeau kan lastig zijn. Verhuizen is over het algemeen een vermoeiende gebeurtenis door zwaar werk en een oneindige stroom aan dozen en spullen die een plek moeten krijgen. Met de volgende tips geeft u altijd een leuk cadeau na de verhuizing waar iederen blij van wordt.

Maak iets gepersonaliseerds

Sommige dingen worden mooier en bijzonder als u er iets persoonlijke in stopt. Zoek bijvoorbeeld een leuke foto van een onvergetelijk moment, u hoeft er dan alleen nog maar een passend lijstje bij te zoeken. Misschien zijn er leuke uitspraken of toepasselijke quotes die u op een mooie manier opschrijft om vervolgens in te lijsten. Zoek ook eens online naar cadeaus die u kunt personaliseren. Na een periode van verhuizen maken dit soort gepersonaliseerde cadeaus het huis een thuis.

Geef een herinnering cadeau

De ene verhuisdoos na de andere, allemaal gevuld met spullen die opgeruimd moeten worden. Dan worden er tijdens een verhuizing vaak ook nog extra spullen gekocht. Omdat we allemaal al zo veel spullen hebben is het leuk om eens wat anders cadeau te doen na een verhuizing. Geef een herinnering cadeau, dit kan op veel verschillende manieren en is geschikt voor iedereen. Drukke verhuizing gehad, geef dan bijvoorbeeld een dagje wellness of beautybehandeling cadeau. U kan ook online gaan zoeken naar workshops, een high tea, wine of beer. Het aanbod is enorm en wordt in alle soorten en maten aangeboden.

Een verwenpakket maken.

Genoeg tijd en zin om wat meer moeite te doen? Steel de show tijdens de housewarming met een zelf samengesteld verwenpakket. Een goed cadeau-idee voor iemand die net verhuisd is en kan gaan genieten van zijn of haar nieuwe paleisje. Er is voor iedereen en elk budget een pakket samen te stellen, u kan het zo gek maken als u zelf wil. Een goede fles wijn, lekkere hapjes en een dekentje, verpakt in een doos of mandje en uw housewarminggift zal zeker de show stelen. Voor kookliefhebbers maakt u een pakket met handgeschreven recept en alle benodigdheden. Kies vooral een leuk en passend thema, zoek online naar inspiratie en wees creatief.

Heeft u vrienden of familie die binnenkort een housewarming gaan geven dan hoeft u niet langer te piekeren over wat te geven. Een drietal tips zullen u helpen om met een leuk en bijzonder cadeau aan te komen. Ga voor een gepersonaliseerd cadeau, een herinnering of zelf samengesteld verwenpakket en u geeft iets wat zeker gewaardeerd gaat worden na een verhuizing. Maak het zo gek als u zelf wil en wees creatief.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/wat-geef-je-iemand-die-net-verhuisd-is/