Kerst kado tips
Image default
Kerst

Laat je kerstkaarten online maken!

Kerstkaart drukken

Alles veranderd met de jaren mee, zo ook kaarten. Vroeger moesten we de kaarten zelf schrijven en met eigen hand brengen. Nu leven we in het jaar 2016 en gaat dat veel sneller en makkelijker dan eerst. Een kerstkaart klinkt duurder dan dat het is. Maar doordat websites de kaarten digitaal maken krijgt u voor een mooie prijs een leuke kerstkaart.

De winter nadert en de leuke feestdagen ook. Met kerst is het altijd een gedoe over de kerstkaarten. Wie stuur je allemaal een kaart? Wat voor kaart stuur je? Je kan een kerstkaart nog steeds met eigen hand schrijven en brengen. Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan! Je kan kerstkaarten nu online laten maken en drukken met een leuke familiefoto. En als je ze naar de hele familie wil sturen kan dat ook.

Online kerstkaarten

Op het internet heb je een ruim aanbod aan kerstkaarten laten drukken. Je hebt de keus uit allerlei kleuren, foto’s, groottes en diktes. Je kan je kerstkaart natuurlijk afstemmen op degene naar wie je het stuurt. Houdt diegene van sneeuwpoppen dan doe je er een afbeelding van een sneeuwpop er bij. Je kan je kerstkaart ook laten lamineren voor extra bescherming. Zo komen er geen scheuren in en kan je de kerstkaart langer bewaren.

Kerstkaarten personaliseren

Een kerstkaart online laten drukken klinkt leuker dan dat het lijkt. Vroeger schreef je een kaart en was het klaar. Nu is dat veel uitgebreider. Zo kan je een kerstkaart laten personaliseren. Of kies je voor een gevouwen of ongevouwen kaart. Kies je voor een gevouwen kaart dan adviseren wij je om 4 pagina’s te doen. En voor een ongevouwen is het verstandig om gewoon twee pagina’s te kiezen. Een kerstkaart laten personaliseren is veel leuker dan een standaard kerstkaart. Zo kun je de naam van de ontvanger op de voorkant zetten of het leuk in de tekst verwerken.

Aantal kaarten

Als je kaarten in de winkel koopt zijn ze of per stuk te koop of tot een bepaald aantal. Daardoor moest je rond de kerst nog snel naar de winkel rennen om nog wat kerstkaarten te kopen. Nu is dat veel makkelijker. Online een kerstkaart laten drukken neemt veel voordelen met zich mee. Ook kan je dus aangeven hoeveel kaarten je nodig hebt. Voortaan kun je lekker op de bank een leuke kerstkaart laten drukken en versturen. Allemaal met één klik en een glimlach!

 

Bezoek de bron voor meer info